News

We zijn verheugd aan te kondigen dat ons team zal deelnemen aan de prestigieuze Black Hat en DEFCON conventies in Las Vegas. Deze evenementen zijn dé plekken om te leren van de beste beveiligingsexperts ter wereld en om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity te ontdekken.

Onze aanwezigheid op deze conventies is een cruciaal onderdeel van onze voortdurende toewijding aan het verbeteren van onze vaardigheden en kennis. Door deel te nemen aan deze toonaangevende conferenties, kunnen we de nieuwste technieken en bedreigingen in de wereld van cybersecurity verkennen, begrijpen, en toepassen. Dit stelt ons in staat onze diensten voortdurend te optimaliseren, en u de meest effectieve en actuele security audit en penetration testing services aan te bieden!

We begrijpen dat de wereld van cybersecurity voortdurend verandert en dat het essentieel is om altijd een stap voor te blijven. Daarom investeren we in de groei en ontwikkeling van ons team door deel te nemen aan deze hoogwaardige evenementen. U kunt erop vertrouwen dat wij op de hoogte blijven van de nieuwste bedreigingen en trends, zodat we u de best mogelijke bescherming kunnen bieden.

Blijf op de hoogte van onze ervaringen en inzichten die we zullen delen na deze boeiende evenementen. Samen bouwen we aan een veiligere digitale toekomst!

Een overzicht van onze huidige diensten:

Wist u dat de nieuwe NIS2-richtlijn bedrijven zal aanmoedigen om de nodige opleiding en awareness inzake cybersecurity te organiseren voor hun medewerkers?

Als uw bedrijf onder NIS2 valt, wordt van uw organisatie verwacht dat er maatregelen worden genomen voor het beheer van cyberbeveiligingsrisico's, waaronder basispraktijken op het gebied van cyberhygiëne en opleiding op het gebied van cyberbeveiliging.

Maar zou niet elk bedrijf hierover moeten nadenken? Of u nu onder NIS2 valt of niet, zijn we niet allemaal potentiële doelwitten voor cybercriminelen?!

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden betreffende cybersecurity training, user awareness programma's, en security audit.

Wij kunnen u alvast NIS2 compliant maken met onze volgende diensten:


 

In onze technical awareness opleidingen leert u niet alleen hoe hackers te werk gaan, maar ook hoe u zich kunt verdedigen door te denken als een hacker!

Na het volgen van deze trainingen bent u in staat om uw eigen infrastructuur te evalueren op mogelijke beveiligingslekken (= security audit), en hebt u een gedegen kennis om netwerk, web applicaties, en zelfs uw eindgebruikers, beter te beveiligen tegen allerhande dreigingen. Tevens staan we stil bij de gevaren van ransomware, en leggen we uit hoe u als netwerkbeheerder kunt voorkomen dat dergelijke malware uw omgeving binnenglipt.

Bovendien geven onze trainingen u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de NIS2-richtlijn te kunnen hanteren binnen uw bedrijf.

De volgende thema's staan centraal: cybersecurity, audit, penetratietesten, hacking, malware, defensieve maatregelen, security best practices, etc.

    

Alle hands-on labs kunnen worden uitgevoerd op een 'bewust onveilig' opgezet netwerk. Door een jarenlange ervaring in security audit en penetration testing hebben wij de meest voorkomende pijnpunten bij bedrijven kunnen overbrengen naar een op-en-top realistische test-omgeving! Voor cursisten die de opleidingen online wensen bij te wonen is deze omgeving eenvoudig te bereiken over een beveiligde VPN-verbinding.

De kneepjes van het vak leert u door het te doen. In deze unieke opleidingen gaat u zelf aan de slag als ethical hacker!

Training: Ethical Hacking BOOTCAMP

Voor wie? Systeembeheerder, netwerkbeheerder, IT manager, IT support medewerker.
On-site training? Eerstvolgende sessie op 19/20/21 juni, dit in Menen (MME HQ).
Online training? Eerstvolgende sessie op 19/20/21 juni, dit via onze MME CyberClass.
Certificatie? Ja, ons certificaat kan worden opgenomen in uw GDPR- en NIS2-dossiers.
Prijs? Voor de 3 dagen betaalt u slechts 1450 EUR (= early bird prijs).

Training: Cyber Security BOOTCAMP

Voor wie? Elke IT medewerker, IT manager, data protection officer.
On-site training? Eerstvolgende sessie op woensdag 19 juni, dit in Menen (MME HQ).
Online training? Eerstvolgende sessie op woensdag 19 juni, dit via onze MME CyberClass.
Certificatie? Ja, ons certificaat kan worden opgenomen in uw GDPR- en NIS2-dossiers.
Prijs? Voor deze training betaalt u slechts 750 EUR.

         
 

De kerstboom staat, de lichten twinkelen, en de hackers... nou, die proberen we buiten te houden!

Geniet van de feestdagen, proost op een geweldig nieuwjaar en moge je wachtwoorden sterk zijn en je firewalls ondoordringbaar.
Als je ons nodig hebt tussen de kerstcadeautjes door, we zijn slechts een e-mailtje verwijderd…

Ons team staat klaar om in 2024 samen te werken aan een ijzersterke cyber-defense en awareness.

Vrolijk kerstfeest en een cyber-veilig nieuwjaar gewenst!!!


 

Wist u dat onze cybersecurity trainingen ook als Fast-Track sessie kunnen worden georganiseerd?

Dit is een 'One-on-One' training, maar dan in een versneld tempo. Hier staat u - als cursist - centraal.

Juist door deze individuele begeleiding kunnen we het tempo opvoeren!

Bekijk ons trainingsaanbod:


 

Om uw organisatie en medewerkers nog beter te kunnen beschermen tegen phishing (en meer!), gaat MME in zee met Phished.

Als Belgische speler is Phished pionier in online AI-driven security awareness training.

Dankzij slimme algoritmes van het Phished-platform versmelten microlearnings in de Phished Academy naadloos met continue knowledge testing via perfect nagebootste phishingsimulaties, zodat gebruikers moeiteloos leren omgaan met echte cyberdreigingen. En dit zonder manuele tussenkomst!
 

         
 

Enkele voordelen van dit Phished-platform:

 • Geautomatiseerde AI-driven phishingsimulaties in alle veelvoorkomende talen, met de focus op Nederlandse, Franse en Engelse content.
 • Manuele phishingsimulaties zijn mogelijk met behulp van een krachtige editor. Deze kunnen bovendien gericht worden naar specifieke target lists.
 • Ieder type phishing: spear phishing, CEO-fraude, NSFW, industrie- en jobgerelateerd, zelfs smishing is aanwezig.
 • Gelokaliseerde opleiding in de Phished Academy bestaande uit infographics, video's, quizjes,... en dit over verschillende cybersecuritygerelateerde topics.
 • Geavanceerde rapportering van de prestaties binnen uw organisatie: op niveau van de ontvanger, per afdeling, per locatie of in vergelijking met sectorgebonden benchmarks.
 • Activeer gebruikers met de Outlook Phished Report-knop. Deze scant alle verdachte berichten, ook als ze geen simulaties zijn.
   

         
 

Waarom nu juist kiezen voor Phished via MME?

 • Heel eenvoudig: security awareness en training zijn al ruim 15 jaar onze hoofdactiviteit.
 • Wij hebben een uitgebreide expertise in zowel het opzetten van manuele simulaties als in het Phished-platform.
 • 0-configuratie. Wij regelen de volledige opstart, u hoeft helemaal niks te doen...
 • Dit user awareness programma kan gecombineerd worden met onze security audits en trainingen.

Omdat technische middelen onvoldoende zijn om de menselijke factor te beschermen, bouwen we samen aan de menselijke firewall.
Een perfecte aanvulling dus op onze eigen 'shocking' user awareness training en phishing nulmetingen (meer info)!

Interesse? Just request a demo!
 

Vorige week waren we uitgenodigd door een West-vlaamse zorginstelling om een 200-tal personeelsleden 'aware' te maken.

Wat ons bijbleef was dat één van de aanwezigen blijkbaar 92 jaar was. Op de eerste rij zat ze vol aandacht te luisteren...
Respect! Zo zie je maar, op user awareness staat helemaal geen leeftijd!

Interesse om ook deze training te organiseren op locatie, of toch liever online? Aarzel niet om ons te contacteren!

Lees er meer over:


 

Ons webinar 'Cybersecurity Awareness in de Artsenpraktijk' was een groot succes!

Een 500-tal dokters kregen alle nodige informatie over... ja inderdaad, virussen ;)

Wenst u ook een dergelijke sessie voor uw bedrijf, of voor een bepaalde doelgroep? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Lees er meer over:


 

We wish all our customers, partners and followers a healthy, successful and secure New Year!


 

Are You The CyberHero They Are Looking For?

You want to know everything about infosec but only have 1 day? Now it's possible, we have our brand new Cyber Security BOOTCAMP course.

This is a 1 day technical awareness training for IT employees. Sysadmin, CIO, DPO or just enthusiast... you are welcome!

Students will attack servers, clients, wireless networks, mobile devices and even humans! You will perform lateral movement, pass hashes, impersonate tokens, crack passwords, and hack web vulnerabilities like SQL injection.

But it's not all about the hacking stuff: students will learn the basic concepts of cyber security, counterattack techniques, how to implement secure network architecture concepts and systems design, and how to identify threat actors and remediate vulnerabilities.

Become A CyberHero In No Time!


 

Pages