FAQ Corona Virus

De gezondheid en de bescherming van onze medewerkers, klanten en partners is onze topprioriteit.

Daarom hebben we in een vroeg stadium preventieve maatregelen genomen. Naast de uitbreiding van passende hygiënemaatregelen en infrastructuur aanpassingen, werken onze medewerkers grotendeels vanuit huis.

Wat verandert er voor u als klant? In principe niks!

  • Al onze security trainingen worden online aangeboden, dit via de MME CyberClass. Ons opleidinglokaal is hiervoor volledig uitgerust. De cursisten worden door ons op tijd en stond uitgenodigd: hiervoor hebben zij geen account nodig. Elke geplande training kan dus doorgaan op de afgesproken datum, alleen de locatie wijzigt :-)
    Wij zien enkel maar voordelen voor u als klant: geen verplaatsingen, geen files, en vanaf heden bieden wij ook online support aan.
  • Ook onze security audits blijven uiteraard doorlopen; deze worden allemaal vanop afstand uitgevoerd, hierop zijn wij tevens voorzien. Wij proberen ons te houden aan de afgesproken data en oplevertermijn van uw rapport. Wel kan er hier een kleine 'latency' op zitten... Door een stijging van cybercriminaliteit in deze periode ervaren wij op dit moment een enorme drukte, en moeten wij specifieke cases voorrang geven. Onze excuses hiervoor!

Hou het veilig, en tot binnenkort!

Malik Mesellem